Dr. Öğr. Üyesi

Mekatronik Mühendisliği Bölümü

msoyaslan@subu.edu.tr

Sosyal Hesaplar

2015-2016 Güz Dönemi İşyeri Uygulaması Ders Seçimi ve İşletmelere Yerleştirilme Toplantısı

Ders Seçimi:

İşyeri Uygulamasına bu dönem gitmek isteyen öğrencilerin “TKN 421-İşyeri Eğitimi” ve “TKN 425-İşyeri Uygulaması” derslerini birlikte seçmesi gerekmektedir.

Toplantı:

30 Eylül Çarşamba Günü saat 13:00'da İşyeri Uygulamasına gidecek olan öğrenciler ile Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı'nda bir toplantı yapılacaktır. “İşyeri Uygulaması” ve “İşyeri Eğitimi” dersini seçen tüm öğrencilerin işletmelere yerleştirmelerinin yapılabilmesi için bu toplantıya katılması gerekmektedir!

Not: Öğrencilerin çalışacakları firmaları kendilerinin bulmasının, istedikleri alanda uzmanlaşmaları adına önemli bir fırsat olacağı düşünülmektedir.

Firmasını kendisi ayarlayan öğrenciler için yol haritası:

1. Firma, http://www.muys.sakarya.edu.tr/ adresinden “yeni işyeri kayıt” sekmesine tıklayarak kayıt gerçekleştirecektir.

2. Firma, onayın ardından kullanıcı adı ve şifresi ile aynı adresten sisteme giriş yapacaktır. 7+1 sekmesi altında bulunan bölümlerden “Mekatronik Mühendisliği” öğrencisi talebinde bulunacak ve notlar kısmına da ilgili öğrenciyi istediklerini yazacaktır.