Dr. Öğr. Üyesi

+90 (264) 616 03 12

Sosyal Hesaplar

Denetim Sistemleri Laboratuvarı Kuralları

* Deneyler T-106 (yeni bina, zemin kat) nolu Robotik ve Kontrol Laboratuarında yapılacaktir.

1- Deneye gelirken her grup deney föyünü sayfamdaki duyurlardan çıktısını alarak gelecektir. Deney föyü olmayan gruplar deneye alınmayacaktır!

2- Deney saatine 5 dk'dan daha geç gelenler deneye giremeyecektir!

3- Deney sonunda malzemeler istenildiği şekilde toplanacak, deney masası temiz bırakılacaktır.

3- Deneyin simulink benzetimlerinin deney yapıldıktan sonra 1 hafta içerisinde gönderilmesi gerekmektedir. 1 haftadan sonra gönderilen deney raporları kabul edilmeyecektir.

4- Deney Raporlarının word formatında hazırlanıp, simulink ekran görüntülerinin, giriş ve çıkış grafiklerinin word dosyasına eklenmesi gerekmektedir. Ayrıca yapılan her aşamanın ve grafiğin yorumlanması gerekmektedir.

4- Deney raporunu gönderirken E-mail'in konu kısmına ve Rar dosya ismine "denetim_laboratuarı_ogrenim_türü_numara_adsoyad_deneyno_x" yazmanız gerekmektedir. Bu formatta gönderilmeyen ödevler kabul edilmeyecektir. (Öğrenim türüne dersi gündüz veya geceden almanıza göre I. ogr. veya II. ogr. yazmalısınız. Örnek:denetim_laboratuarı_I.ogr_b100300100_Samet_San_deneyno_1)

5. Rar dosyasının içinde simulink dosyalarınız ve Word dosyanız olacaktır. Eksik rar dosyaları kabul edilmeyecektir.

6. Her öğrenci ödevini kendisi yapacaktır. Kopya deney raporlarının notu 0 olarak değerlendirilecektir.

7- Deney raporları üstte belirtildiği şekilde msoyaslan@sakarya.edu.tr adresine göderilecektir.