Dr. Öğr. Üyesi

Mekatronik Mühendisliği Bölümü

msoyaslan@subu.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Denetim Sistemleri Deney Grupları ve Saatleri (Güncel)

Denetim Sistemleri dersi I. öğretim ve II. öğretim deney grupları ve saatleri ektedir. Dersi alan tüm öğrencilerin belirtilen saatlerde deneylere gelmesi gerekmektedir! Not: Çeşitli nedenlerle deney saatlerinde yapılacak değişiklikleri duyurulardan takip ediniz!

- 16 Mart 2015

İşyeri Uygulaması İşletmelere Yerleştirilme Toplantısı

17 Eylül Çarşamba Günü saat 11:30'da İşyeri Uygulamasına gidecek olan öğrenciler ile Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı'nda bir toplantı yapılacaktır. İlgili öğrencilerin işletmelere yerleştirmelerinin yapılabilmesi için bu toplantıya güncel transkriptleri ile katılmaları gerekmektedir!  Aynı gün saat 15:00' da Kültür ve Kongre Mekezi 1 nolu salonda gerçekleştirilecek olan ö…

- 15 Eylül 2014

İşyeri Uygulaması

4. sınıfa geçmiş olup İşyeri Uygulaması için yeterli ortalamaya sahip olan öğrencilerin kendi ayarladıkları işletme bilgilerini bir an önce bana bildirmeleri gerekmektedir!

- 1 Eylül 2014